!Szombaton I đź’™ MĂłvArt Fesztivál! – interjĂş baRnival, az esemĂ©ny fĹ‘szervezĹ‘jĂ©vel

Posted: április 20, 2016 in Interjú, Uncategorized
Címkék: , , , ,

13045460_1235782656451510_1265863680_n

Idén is megrendezésre kerül a korábbiakban nagy sikernek örvendő  I 💙 MóvArt Fesztivál. A korábbi nyári-téli bontású rendezvény idén tavasszal jelentkezik. Ennek apropóján beszélgettünk az esemény főszervezőjével:

HHN: A tavaly nyári fesztivál viharos körülmények között lett törölve, mint azt többen tudják. Mi motivált Téged, hogy újra nekifuss a szervezésnek?

baRni: A motiváciĂł töretlen! Az elsĹ‘ gondolatom Ăłta, ami az I đź’™ MĂłvArt Fesztivállal kapcsolatosan megfogalmazĂłdott bennem, azĂłta a cĂ©l Ă©s a sikerorientáciĂł lineáris sĂ­kon egykĂ©nt lebeg a szemem elĹ‘tt.Ennek tĂĽrkĂ©ben nem hagyhattam annyiban. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szĂĽksĂ©gem volt nĂ©mi ‘csendre’ de tĂşl sok munka van benne, ahhoz hogy csak Ăşgy megadjuk magunkat. Azt gondolom azok nem is mi lennĂ©nk!

HHN: A megszokott téli nyári felbontástól eltérően idén tavasszal kerül megrendezésre a fesztivál. Mi a változás oka?

baRni: Amikor leültünk átbeszélni a fesztivállal kapcsolatos dolgokat a helyi Polgármester Úrral az egyik kitétele volt a továbbiaknak, hogy az ingyenes szabadtéri részét, azaz a nyári fesztivált idén hanyagoljuk. Így értelmét veszítette a téli fesztivál is, ezért választottuk az idei évre a tavasz és kora őszi felállást.

HHN: Mire számíthat a Nagyérdemű, ha ellátogat az eseményre?

baRni: A megszokott nagyon jó hangulat, olyan igazi I 💙 MóvArt atmoszféra.
Kilenc fellépő a lineupon egy estén, ahol a közönség és előadó együtt lélegez, nincs a megszokott backstage legyűrhetetlen távolsága, igazi rajongói ankét feeling!

HHN: Tervben van e esetleg a későbbiekben egy egy külföldi fellépő meginvitálása?

baRni: Az adott szint, amit jelenleg ez a fesztivál képvisel, ahhoz a következő lépés azt gondolom nem egy külföldi fellépő invitálása. Szeretnénk fejlődni és mindig jobbat nyújtani, úgy a szervezésben, mint a programokban, de nem ész nélkül. Ez a projekt nem a gyorsan sokat elven működik, hanem mindig kicsit többet és jobbat, de azt folyamatos kontroll alatt tartani és azt a szintet amit elértünk az egyik éven azt emelni az azt követőn! A későbbiekben szeretném két naposra bővíteni a rendezvényt, azt gondolom ez a fő cél a továbbiakra egyenlőre.

HHN: Lesz e folytatás és ha igen, akkor mikor számíthatunk rá?

baRni: Folytatás természetes lesz, lájkoljátok, kövessétek az I 💙 MóvArt Fesztivál hivatalos facebook oldalát oda időben minden velünk kapcsolatos információ kikerül!
Csókoltatok mindenkit, találkozunk szombaton a jubileumi ötödik I 💙 MóvArt Fesztiválon!

Az eseményről bővebben itt tudtok meg még részleteket: https://www.facebook.com/events/538077899694313/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

HozzászĂłlhat a WordPress.com felhasználĂłi fiĂłk használatával. KilĂ©pĂ©s /  MĂłdosĂ­tás )

Google kép

HozzászĂłlhat a Google felhasználĂłi fiĂłk használatával. KilĂ©pĂ©s /  MĂłdosĂ­tás )

Twitter kép

HozzászĂłlhat a Twitter felhasználĂłi fiĂłk használatával. KilĂ©pĂ©s /  MĂłdosĂ­tás )

Facebook kép

HozzászĂłlhat a Facebook felhasználĂłi fiĂłk használatával. KilĂ©pĂ©s /  MĂłdosĂ­tás )

Kapcsolódás: %s