will.i.am ft. Britney Spears – ‘Scream & Shout’ KLIP:

Posted: november 29, 2012 in Albumok, Videóklip, Zenék
Címkék: , , , ,

A régen rapcsapat volt, mára valami egészen fura pop-elegybe átcsapó banda, a Black Eyed Peas frontembere, will.i.am épp szólóalbumán dolgozik, a ‘villpower’-en, melyről elkészült egy előfutár dal és klip is, mégpedig Britney Spears közreműködésével.
A ‘Scream & Shout’ is ezt a poppos-elektrós klubvonalat követi, sajnos. Igazi divatzene lett, de ez will.i.am-től nem áll messze. Ez a tag már annyiszor meglepett, micsoda dalokat képes írni, mert egyedi és ízléses. Aztán meg jön egy ilyennel, ami miatt csalódnom kell benne. Majd előáll egy megint jól megírt dallal. És ez a kiábrándulás-kellemes csalódás folyamat játszódik le bennem vele kapcsolatban már hosszú évek óta. Ahogy az egész BEP vonatkozásában is. Britney-t meg inkább hagyjuk, szóra sem érdemes. Ebben a dalban sem “énekel” maradandót szerintem.
Maga a klip viszont profi lett, mutatós, látványos, adja a dal hangulatát és tele van a szem számára érdekes megoldásokkal, öröm volt nézni a high tech megjelenését a videónak, rendesen sci-fi érzéseket keltett bennem (ami ugye will.i.am klipjeitől nem áll távol sokszor). Kellemesen modern klipet kapott a dal.
Szóval nézzétek meg, így fest egy divatgáz dal bitangjó klipje:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s